Toonzaal sanitair en badkamermeubelen

In de toonzaal ondergebracht in ons bedrijfcomplex ziet u alles onder één dak: sanitair, tegels, centrale verwarming en klimaatbeheersing. Een bezoek laat zich het beste omschrijven als een eerste ontdekking.
Een boeiend bezoek voor wie de badkamer wil veranderen, of voor wie gewoon een hele nieuwe badkamer wil.

Meer dan sanitair alleen

Een badkamer zonder tegels of verwarming, dat kan natuurlijk niet. Voor alle essentiële onderdelen van de badkamer geldt dat we ze laten zien. Tegels geëxposeerd in badkamers. Maar ook verwarming zodat u ziet wat die mooie designradiator doet in een aangekleed geheel.

Combineer naar uw wens

De meeste leveranciers willen het liefst hun hele aanbod breed uitgemeten laten zien. Dit aanbod stemt noodzakelijk niet met uw wensen, uw visie qua design overeen. Daarom denken wij dat u beter geholpen bent wanneer u vooral de toepasbaarheid ziet. Dan worden uw mogelijkheden oneindig veel groter en spannender. Door uit verschillende merken te kiezen kan u enorm veel combinaties samenstellen. Bijvoorbeeld een wastafel van Villeroy & Boch met Colombo spiegels en Grohe kranen. Of een Duravit ligbad met Gessi kranen. Het zijn juist die combinaties die uw keuze kleur en vorm geven naar uw wensen.
Onze adviseurs staan graag ter uwer beschikking om u in uw keuze en ontwerp van badkamer-design, sanitair en verwarmingssysteem te begeleiden.

Openingsuren

Showroom : van 8.30u. tot 12u. en van 12.30u. tot 17.30u. (elke werkdag)
                    van 9u. tot 12u. (zaterdag)
Sluitingsdag : Zon- en feestdagen, bouwverlof  2015 van 13 juli t.e.m. 31 juli

Fotomap showroom


Breng ons alvast een bezoek, elk bezoek is immers vrijblijvend en verrijkend ...

GVK nv, Schaliënhoevedreef 1A, 2800 Mechelen, Tel 015.20.65.65, Fax 015.29.11.11