De firma GVK bestaat reeds 50 jaar!

Als installateur centrale verwarming,sanitair en airco hebben wij ons de afgelopen 50 jaar geprofileerd als een dynamisch en professioneel bedrijf waarbij kwaliteit en service belangrijke troeven zijn.

De doelgroep van GVK is ruim,maar in hoofdzaak particulier gericht.Daarnaast biedt de slagkracht en flexibiliteit van het bedrijf ook oplossingen voor KMO’s en overheidsinstellingen.Het werkgebied situeert zich voornamelijk regionaal:provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant.In eigen streek is GVK uitgegroeid tot een vaste waarde.Zo getuigt het wagenpark dat “tien sterk” is en her en der opvallend in het straatbeeld opduikt.

Een klantenkring van 20000 liegt er niet om!

De unieke vakkennis van onze mensen,hun beroepsfierheid en hun flexibiliteit zijn onmisbaar voor de firma net als de werfopvolging en administratie.Het motto van GVK luidt ”GVK laat je nooit in de kou staan”,dus er is steeds een permanente wachtdienst,ook in het weekend,tijdens vakantieperiodes en feestdagen.

GVK heeft ook een apparte onderhoudsdienst met techniekers,voor verwarming kan een één-of tweejarig onderhoudscontract afgesloten worden,onderhoud voor sanitair is steeds op vraag van de klant.

Kom zeker eens een bezoek brengen aan onze showroom waar je naast verwarmingsketels,branders,boilers en radiatoren ook baden,douches,kraanwerk,toiletten,uitgietbakken,lavabo’s en badkamermeubelen vind.

Er is steeds een ruim assortiment beschikbaar met stijlvolle en kwalitatief hoogstaande producten!

GVK is in zijn sector toonaangevend en straalt kwaliteit en een hoog imago uit!

 

GVK nv, Schaliënhoevedreef 1A, 2800 Mechelen, Tel 015.20.65.65, Fax 015.29.11.11